Η επιχείρηση ξεκίνησε ως "παραδοσιακό παντοπωλείο"  το 1947 στον Πυργετό Λάρισας και με την πάροδο των χρόνων εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο "Super Market".

Από το 2005 ταυτόχρονα λειτουργεί και τμήμα χονδρικής το οποίο απευθύνεται σε καταστήματα Μαζικής Εστίασης όπως ταβέρνες, ουζερί, fast food, καφετέριες, ξενοδοχεία & beach bar.

Η τιμή χονδρικής σήμερα είναι ίδια με την τιμή λιανικής - Cash & Carry!

Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια, η αξιοπιστία, οι προσιτές τιμές, η μεγάλη γκάμα προϊόντων και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Τα τελευταία χρόνια η δραστηριότητα της επιχείρησης έχει διευρυνθεί πέρα από το Δημοτικό Διαμέρισμα του Πυργετού, σε όλο το Νομό Λάρισας & την παραλία του Νομού Πιερίας, δημιουργώντας έτσι μια πρόκληση για μεγαλύτερη άνοδο.

Τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση έχει ξεκινήσει άμεση συνεργασία με εισαγωγείς, εργοστάσια & βιοτεχνίες διαφόρων προϊόντων, κατακτώντας έτσι την πιο ανταγωνιστική θέση στο χώρο του χονδρικού εμπορίου.

Όλα αυτά μαζί με το γεγονός ότι υπάρχει μεράκι & όρεξη για δουλειά, σε συνδυασμό με την τεράστια εμπειρία στο χώρο, την έχει κατατάξει στις πρώτες θέσεις και στο χώρο του Λιανικού εμπορίου αλλά και στο Catering των καταστημάτων.

Go to top